FI EN

Helsinki Travel Award

Helsinki Travel Award

Helsingin Matkailusäätiö jakaa vuoden 2020 Helsinki Travel Award -tunnustuspalkinnon.

Palkinnolla huomioidaan toimijoita ja tekoja, jotka ovat vaikuttaneet myönteisesti Helsingin matkailun kehitykseen, maineeseen ja asiakastyytyväisyyteen. Tunnustuksen tavoitteena on myös nostaa esille erityisen innovatiivisia matkailuhankkeita, joilla on mahdollisuus menestyä liiketaloudellisesti. Palkinto myönnetään yhdelle tai useammalle taholle. Sen arvo on yhteensä 10 000 euroa. Tunnustuspalkinto jaetaan vuosittain.

Palkinnon ovat aiemmin saaneet seuraavat tahot: Royal Ravintoloiden perustajat Mia ja Kasperi Saari sekä Pertti Hynninen, Design District Helsinki, HELtours, Allas Sea Pool, Löyly, Flow Festival, Jaakko Blomberg, Lux Helsinki, Slushin vapaaehtoiset, Helsingin kaupunkipyörät, Amos Rex, Lonna, Natura Viva, Helsinki Design Week, Kuudes linja complex ja Messukeskus. Lisäksi Helsingin kaupungin viimeinen kaupunginjohtaja Jussi Pajunen on palkittu elämäntyöstään Helsingin viihtyisyyden mahdollistajana sekä Helsinki Summit -järjestelyille myönnettiin kunniamaininta vuonna 2018.

Helsinki Travel Award -palkinnon saajasta tai saajista päättää Helsingin Matkailusäätiön hallitus. Ansioituneita tahoja voi ehdottaa palkinnon saajaksi 10.11.2020 klo 24.00 asti.
 

Ehdota palkinnon saajaa

Ehdokkaan nimi (*)
Ehdokkaan edustajan yhteyshenkilö
Perustelusi, miksi ehdokkaasi tulisi palkita (*)
Ehdokkaan toiminta-ajatus kiteytetysti
Oma nimesi (*)
Sähköpostiosoitteesi (*)
Helsingin Matkailusäätiön hallitus kiittää ehdotuksestasi. Voittaja julkistetaan joulukuussa 2020.
 (*) Pakollinen tieto